Meniu
Krepšelis

Išskirtinės dovanos! Žiūrėti daugiau...

Kolomba su šokoladiniu įdaru, 800 g

Kolomba su šokoladiniu įdaru, 800 g
Naujiena
Kolomba su šokoladiniu įdaru, 800 g
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Prekės kodas: 8004640061553
  • Dimensions: 40.00cm x 30.00cm x 35.00cm
  • Kilmės šalis: Italija
  • Talpa: 800 g
18.99€
Be PVM: 15.69€

Apie prekę: tradicinis itališkas Velykų pyragas colomba su šokoladinio kremo įdaru ir šokoladine glazūra. Gaminamas iš natūralių itališkų produktų - šviežio pieno, laisvai laikomų vištų kiaušinių, sviesto ir laukinių gėlių medaus. Žavingas įpakavimas primena bundantį pavasarį ir su meile pagamintą colombą, puikiai tinkančią smaližiams ir šokolado mėgėjams.

Vartojimo būdas: nesuvalgius viso pyrago, rekomenduojama įvynioti į originalią pakuotę, nes kitaip gali išdžiūti. 

Sudedamosios dalys: Kviečių miltai, 14,1% šokolado kremas (gliukozės sirupas, vanduo, cukrus, palmių aliejus, dekstrozė, 3,5% neriebios kakavos, nugriebto pieno milteliai, alkoholis, 1% kakavos sviesto, kvapiosios medžiagos, stabilizatorius: pektinas; konservantas: kalio sorbatas; druska ), cukrus, vanduo, sviestas, natūralios mielės (kviečiai) 5,9%, kakavos glazūra 4,7% (cukrus, palmių augaliniai riebalai, kakavos milteliai 23%, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, sorbitano tristearatas; kvapiosios medžiagos), šviežių kiaušinių tryniai laisvai laikomų vištų, 3,5% juodojo šokolado drožlių (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas; skonis, glazūravimo priemonė: talkas), emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; švieži itališki kiaušiniai laisvai laikomų vištų, gliukozės-fruktozės sirupas, šviežias itališkas pienas, laukinių gėlių medus, salykliniai kvietiniai miltai, druska, natūralios kvapiosios medžiagos.  Sudėtyje gali būti sojos ir riešutų. Laikyti tamsioje vėsioje vietoje.

Energetinė vertė 100 g.: 400 kcal., riebalai 18.1 gr., iš kurių sočiųjų 11.3 gr., angliavandeniai 51.8 gr. iš kurių cukrų 22.9 gr., skaidulinių medžiagų 1.6 gr., baltymai 6.8 gr., druska 0.46 gr.